Livrarea comenzilor

 

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

 

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la contact@neo-boa.ro. Colegii nostri de la Suport vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

 

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de NEOBOA

-       Livrare prin curier (standard)

 

-       Livrarea produselor de mari dimensiuni vandute de NEOBOA:

Pentru produsele vandute de NEOBOA de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.
Pe langa taxa volumetrica, produselor li se adauga taxele de livrare pe regiune si pe zona, care variaza in functie de zona geografica.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs NEOBOA.

 

-       Livrarea produselor de dimensiuni normale vandute de NEOBOA:

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de NEOBOA este calculata in functie de localitate. 

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs NEOBOA.

Costul si conditiile de livrare pentru produsele vandute de partenerii NEOBOA Store sunt afisate in pagina fiecarui partener – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.

 

-       Ridicare din magazin

Serviciul de ridicare personala din magazin NEOBOA este marcat in pagina produselor eligibile si la finalizarea comenzii, in sectiunea Modalitate livrare.

 

Livrarea in magazin este gratuita pentru toate comenzile plasate direct in magazin.

 

Daca ai ales ridicare din magazin si, la momentul plasării comenzii, toate produsele sunt disponibile pentru ridicare, nu ai costuri suplimentare pentru plata la livrare/ridicare din magazin. Daca produsele nu sunt pe stoc in magazin-ul pe care l-ai selectat cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in magazin ca sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in magazin timp de 4 zile (cu tot cu ziua in care primesti notificarea de ridicare).

Pentru comenzi platite online (cu cardul online, in rate, prin iTransfer, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.

 

-       Livrare expresă internațională

Prețul de livrare este stabilit de partenerul ales (DHL, Fedex sau UPS) în conformitate cu listele de prețuri proprii.

 

La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.